filemaker database developer
filemaker pro 19 database developer
filemaker web php data api developer
ReLink Database Publishing
Fasion system
- Customers
- Models
- Colors
- Corespondence
- packing slip
- Order
- Invoice
- Customization
 
Filemaker Pro 19
- Database ontwikkelaar
- Filemaker PHP developer
 

FAST SYSTEEM BESCHRIJVING:


Fashion System voor productie/groothandel en agenten in de mode.


Het FAST systeem is bedoeld om u zoveel mogelijk administratieve zaken op een eenvoudige , snelle en overzichtelijke manier uit handen te nemen. Geen dubbel werk meer, geen verschillende spread sheets, maar slechts eenmaal vastleggen van gegevens en daar optimaal gebruik van maken is het doel. FAST is ontwikkeld voor bedrijven die een of meerdere agentschappen voeren en/of voor eigen rekening producten in de markt zetten. In ”Settings”stelt u uw eigen specifiek gegevens als logo e.d in.

Het systeem voorziet in de volgende functies:


De CRM functie

Eén klantenbestand waar u alle relevante gegevens van uw relaties kunt opslaan. Uit dit bestand kunt allerlei selecties en sorteringen maken om bijvoorbeeld een e-mail of brief campagne te starten .U kunt hier ook de historie zien van alle mails en brieven die u verstuurd heeft naar uw relatie. Agenten kunnen hier per label aangeven welk omzet ze per seizoen met deze klant hebben gedaan. Dat is ook de basis voor een overzicht provisieberekening.


De ORDERFULFILMENT functie

Een orderbestand waar al uw orders geregistreerd worden. Met behulp van product/ model en kleurtabellen worden per maatboog de orderregels ingevuld. U kunt hiermee ook de orderbevestigingen en pakbonnen aanmaken, Bovendien heeft u op elk moment de beschikking over overzichten die in zicht geven in de verkoop per model/kleur of per klant/model/kleur etc. Ook overzicht van de winstgevendheid per model of klant zijn beschikbaar.


De FINANCIËLE functie

Het FAST systeem geeft u de mogelijkheid om facturen aan te maken en de betalingen te verwerken, zodat u elk moment uw uitstaande vorderingen kunt bekijken, per klant en in totaal. Agenten zien per label een overzicht van de afgesloten orders t.b. v de provisieberekening. Om de rentabiliteit van de verkopen te zien zijn er 2 overzichten: Rentabiliteit per klant en per product/model. Het system start vanaf de START pagina. U kunt daar altijd naar terug. In elk scherm vindt u daartoe een Home knop rechts bovenin. Onder het icon ? vindt u uitleg over de betreffende functie.Fast start page fashion system

ReLink is ontwikkelaar en weet waar het om draait.